1 T/M 4 PERSONEN

Duur: 5-20 uur
€ 39,50

VERHAALLIJN:
Afgelopen zomer heeft de 46-jarige Stephan de Groot op zijn werk in Arnhem zelfmoord gepleegd. Twee maanden later heeft de 29-jarige Ewout van Bakkum op zijn werk in Zwolle, op vergelijkbare wijze, ook zelfmoord gepleegd. Na de vondst van het lichaam van de 36-jarige Emily Zonnegaar op haar werk in Harderwijk, is de politie uitgebreid onderzoek gaan verrichten.

Dankzij verborgen camera's wordt een schrikbarende ontdekking gedaan. De zelfmoord van Emily blijkt geen zelfmoord te zijn, toch is zij op precies dezelfde manier om het leven gekomen als Stephan en Ewout. Wil dit zeggen dat ook zij eigenlijk vermoord zijn? Wat is de connectie tussen deze drie slachtoffers? Waarom zijn zij om het leven gebracht? En wat kan het motief van de dader zijn? Met het onderzoeken van de drie dossiers, kunnen jullie hopelijk de dader ontmaskeren en voorkomen dat er nieuwe slachtoffers worden gemaakt.

TOEGANG
Je krijgt toegang tot de digitale (online) dossiers welke je in jouw eigen tijd kunt onderzoeken. De toegang blijft geldig tot je de zaak hebt volbracht. Je hebt tevens de mogelijkheid de boeking uit te breiden met het fysieke dossier via post. Wanneer je dit dossier niet direct wenst te bestellen, kun je deze ook op een later moment bestellen.

DEELNEMERS
Het dossier is geschikt om te onderzoeken met 1 t/m 4 deelnemers.

BESCHIKBAARHEID
Je kunt het moordonderzoek op elk gewenst moment starten door toegang tot de dossiers te bestellen.

BENODIGDHEDEN
Een computer, laptop of iPad met internetverbinding.

BESTELLEN
Deze moordzaak kan op dit moment nog niet besteld worden. Houd onze website en social media in de gaten voor meer informatie over de beschikbaarheid.

Nationaal Burger Recherche Dienst

Onopgeloste zaken worden door de politie aan de NBRD overhandigd.
Wanneer er nieuwe informatie aan het licht komt, krijgen burgers de kans het dossier in te zien en zo hopelijk de zaak alsnog op te lossen.


NBRD

Postbus 15734, 1001 NE Amsterdam

+31 (0)88 408 0888

info@nbrd.nl

Ma-Vr: 09.00 - 17.00 uur


Neem contact op