1 T/M 12 PERSONEN

Vanaf: € 39,50

VERHAALLIJN:
Afgelopen zomer heeft de 46-jarige Stephan de Groot op zijn werk in Arnhem zelfmoord gepleegd. Twee maanden later heeft de 29-jarige Ewout van Bakkum op zijn werk in Zwolle, op vergelijkbare wijze, ook zelfmoord gepleegd. Na de vondst van het lichaam van de 36-jarige Emily Zonnegaar op haar werk in Harderwijk, is de politie uitgebreid onderzoek gaan verrichten.

Dankzij verborgen camera's wordt een schrikbarende ontdekking gedaan. De zelfmoord van Emily blijkt geen zelfmoord te zijn, toch is zij op precies dezelfde manier om het leven gekomen als Stephan en Ewout. Wil dit zeggen dat ook zij eigenlijk vermoord zijn? Wat is de connectie tussen deze drie slachtoffers? Waarom zijn zij om het leven gebracht? En wat kan het motief van de dader zijn? Met het onderzoeken van de drie dossiers, kunnen jullie hopelijk de dader ontmaskeren en voorkomen dat er nieuwe slachtoffers worden gemaakt.

BESTELLEN
Deze moordzaak kan op dit moment nog niet besteld worden. Houd onze website en social media in de gaten voor meer informatie over de beschikbaarheid.

DEELNEMERS
Deze moordzaak is geschikt om zelfstandig of met een team van max. 12 personen te volbrengen. Het is tevens mogelijk het moordonderzoek op afstand te volbrengen. Je ontvangt accounts waarmee je op verschillende locaties kunt inloggen.

TOEGANG
Je krijgt toegang tot de digitale (online) dossiers welke je in jouw eigen tijd kunt onderzoeken. De toegang blijft geldig tot je de zaak hebt volbracht. Je hebt tevens de mogelijkheid de bestelling uit te breiden met het fysieke dossier via post. Wanneer je het fysieke dossier niet direct wenst te bestellen, kun je deze ook op een later moment bestellen.

BESCHIKBAARHEID
Je kunt het moordonderzoek op elk gewenst moment starten door toegang tot de dossiers te boeken.

BENODIGDHEDEN
Een computer, laptop of iPad met internetverbinding.

Nationaal Burger Recherche Dienst

Bij de Nationaal Burger Recherche Dienst (NBRD) kun je als burger een realistische moordzaak oplossen. Je ontvangt toegang tot de crime database met het politiedossier, foto's, lijkschouwingsrapport en video's van verhoren en beveiligingscamera's. Het is tevens mogelijk het fysieke dossier via post te ontvangen.


NBRD

Postbus 15734, 1001 NE Amsterdam

+31 (0)88 408 0888

info@nbrd.nl

Ma-Vr: 09.00 - 17.00 uur


Neem contact op