Fatal Attraction

Vul onderstaand formulier in voor het aanmelden voor maximaal 8 personen voor het dossier van Fatal Attraction. Met het invullen van onderstaand formulier, maak je direct het admin account voor de groep aan. Je ontvangt automatisch een bevestiging met hierin een link. Met deze link kunnen de andere deelnemers een account aanmaken. Dit is het online dossier. Wanneer u in het formulier aangeeft ook het fysieke dossier (€ 19,50 per stuk + verzendkosten) via post te willen ontvangen, wordt de prijs automatisch gewijzigd.

BESTAANDE GEBRUIKER

LET OP: Je kunt slechts één open moordzaak hebben. Wanneer je een nog niet afgeronde moordzaak hebt, maak je nu een nieuw account aan met een ander e-mailadres.

NIEUWE GEBRUIKER

Kies een betaalmethode

Nationaal Burger Recherche Dienst

Bij de Nationaal Burger Recherche Dienst (NBRD) kun je als burger een realistische moordzaak oplossen. Je ontvangt toegang tot de online crime database met het dossier, foto's, lijkschouwingsrapport en video's van verhoren en beveiligingscamera's. Het is tevens mogelijk het online dossier inclusief het fysieke dossier via post te bestellen. Je kunt een moordzaak 7 dagen per week en 24 uur per dag starten door je aan te melden voor een moordzaak.


NBRD

ADRES
Staverenstraat 19-9
7218CJ Deventer

+31 (0)88 408 0888
info@nbrd.nl
Ma-Vr: 10.00 - 16.00 uur
KVK: 34225604


Neem contact op