Contact met de NBRD


Voor vragen over de NBRD of onze moordzaken, kun je uiteraard contact met ons opnemen. Wij willen je wel verzoeken eerst de informatie op onze website te lezen.Contactformulier

NBRD

Postbus 15734, 1001 NE Amsterdam

+31 (0)88 408 0888

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ma-Vr: 09.00 - 17.00 uur
Over de NBRD


Tot 2006 ging de hulp van burgers bij het oplossen van misdaden niet veel verder dan het bekijken van het tv-programma Opsporing Verzocht. Maar tegenwoordig worden burgers steeds vaker door de politie ingeschakeld om misdaden te voorkomen en sinds enkele jaren zelfs om misdaden op te lossen. Aangezien dit al enige tijd succesvol blijkt te zijn is de Nationaal Burger Recherche Dienst opgericht. Onopgeloste zaken worden door de politie aan de NBRD overhandigd. Wanneer er nieuwe informatie aan het licht komt, krijgen burgers de kans het dossier in te zien en zo hopelijk de zaak alsnog op te lossen. Bij de NBRD kun je zelfstandig of als team deelnemen aan het oplossen van een moordzaak.

Nationaal Burger Recherche Dienst

Bij de Nationaal Burger Recherche Dienst (NBRD) kun je als burger een moordzaak oplossen. Onopgeloste moordzaken worden door de politie aan de NBRD overhandigd. Wanneer er nieuwe informatie aan het licht komt, krijgen burgers de kans het moorddossier in te zien en zo hopelijk de zaak alsnog op te lossen.


NBRD

Postbus 15734, 1001 NE Amsterdam

+31 (0)88 408 0888

info@nbrd.nl

Ma-Vr: 09.00 - 17.00 uur


Neem contact op