De Moordzaken


Ontmasker de dader in een realistisch moordonderzoek. Met toegang tot de online crime database waarin je verdachten, camerabeelden, voertuigen en bewijs kunt opzoeken. Een moordzaak kun je zelfstandig of met een team t/m 12 personen onderzoeken. Dit kan bij elkaar of online op afstand. Bekijk hier de openstaande zaken

Fatal Attraction

1 T/M 12 PERSONEN

Vanaf: € 19,50

Verhaallijn:

Tijdens een verbouwing ontdekt David Torres een envelop met hierin een brief en rozenketting. Zijn vriendin Lauren heeft hij eerder vermoord in de kofferbak van zijn auto gevonden. Ook Sam heeft ooit eenzelfde envelop ontvangen, de dag voordat hij het levenloze lichaam van zijn verloofde Jennifer in een doos kreeg thuisbezorgd. Wat is de connectie tussen deze slachtoffers?

Lees meer

Trust is a dangerous game

1 T/M 12 PERSONEN

Vanaf: € 29,50

Verhaallijn:

Dick Klein vindt een mysterieuze brief van zijn overleden vrouw, verborgen in een fotolijstje. De brief onthult dat haar dood tijdens een woningbrand geen ongeluk was en iets te maken heeft met een verkeersongeval van twee maanden eerder. Waarom is zij vermoord en wat heeft haar moord te maken met de man die tijdens het verkeersongeval om het leven is gekomen?

Lees meer

Practice makes perfect

1 T/M 12 PERSONEN

Vanaf: € 39,50

Verhaallijn:

Een kistje met hierin een notitieboek en polaroidfoto's wordt achtergelaten bij een politiebureau. De inhoud van het notitieboek bevat akelige aantekeningen en schetsen van vastgebonden vrouwen. De notities en de foto's brengen het werk van een seriemoordenaar aan het licht. Waarom zijn deze vrouwen ontvoerd en is het laatste slachtoffer te vinden, voor het te laat is?

Lees meer

Moordspel cadeaubon

1 T/M 12 PERSONEN

Vanaf: € 19,50

Productinformatie:

Wanneer je een moordzaak cadeau wenst te geven, kun je hieronder een keuze maken uit de diverse cadeaubonnen. Je ontvangt de cadeaubon binnen enkele dagen via post. Ontvang je de cadeaubon liever via e-mail? Stuur ons dan een e-mail met het ordernummer.


Lees meer

Silence is golden

1 T/M 12 PERSONEN

Vanaf: € 29,50

VERHAALLIJN:
De 45-jarige Thomas Volleman is in 2015 tijdens een inbraak in zijn woning in Nijmegen vermoord. De dader is nooit gevonden. Vijf jaar na zijn dood, komt zijn 16-jarige dochter bij de politie haar favoriete kinderboek brengen. In het boek blijkt haar vader een boodschap voor haar te hebben geschreven. Hierin staat dat als er iets met hem zou gebeuren, zij en haar moeder contact moeten opnemen met de 62-jarige Beatrice Smolders.

Lees meer

Payback's a bitch

1 T/M 12 PERSONEN

Vanaf: € 39,50

VERHAALLIJN:
Afgelopen zomer heeft de 46-jarige Stephan de Groot op zijn werk in Arnhem zelfmoord gepleegd. Twee maanden later heeft de 29-jarige Ewout van Bakkum op zijn werk in Zwolle, op vergelijkbare wijze, ook zelfmoord gepleegd. Na de vondst van het lichaam van de 36-jarige Emily Zonnegaar op haar werk in Harderwijk, is de politie uitgebreid onderzoek gaan verrichten.

Lees meer

Nationaal Burger Recherche Dienst

Bij de Nationaal Burger Recherche Dienst (NBRD) kun je als burger een realistische moordzaak oplossen. Je ontvangt toegang tot de crime database met het politiedossier, foto's, lijkschouwingsrapport en video's van verhoren en beveiligingscamera's. Het is tevens mogelijk het fysieke dossier via post te ontvangen.


NBRD

Postbus 15734, 1001 NE Amsterdam

+31 (0)88 408 0888

info@nbrd.nl

Ma-Vr: 09.00 - 17.00 uur


Neem contact op