De Moordzaken


Ontmasker de dader in een realistisch moordonderzoek. Met toegang tot de online crime database waarin je verdachten, auto's, bewijs en beelden van beveiligingscamera's kunt opzoeken. Onderzoek het bewijs, bekijk de verhoren en volg aanwijzingen op het internet. Een moordzaak kun je zelfstandig of met een team oplossen. Een moordzaak kan volledig online of bij elkaar plaatsvinden. Het is tevens mogelijk het fysieke dossier te bestellen. Een moordzaak is ook beschikbaar voor grote groepen en hierdoor geschikt voor een teamuitje op afstand of bij elkaar.

Fatal Attraction

Vanaf € 19,50

per team

BESTELLEN

Verhaallijn

David Torres wacht op zijn vriendin Lauren die na een weekendje weg weer thuis zou komen. Lauren is nergens te bekennen, maar de auto staat wel voor de deur. Wanneer David besluit de auto te onderzoeken, vindt hij Lauren vermoord in de kofferbak.

Lees meer

Trust is a dangerous game

Vanaf € 29,50

per team

BESTELLEN

Verhaallijn:

Dick Klein vindt een mysterieuze brief van zijn overleden vrouw, verborgen in een fotolijstje. De brief onthult dat haar dood tijdens een woningbrand geen ongeluk was en iets te maken heeft met een verkeersongeval van twee maanden eerder.

Lees meer

Mamma knows best

Vanaf € 39,50

per team

BESTELLEN

Verhaallijn:

Op 24 april 2014 kwam Edward thuis van een pokeravond en trof in de keuken het levenloze lichaam van zijn vrouw Stephanie aan. Op 4 juli 2015 is Vivienne zittend op een parkbankje gevonden met een kogelschot in haar nek. Op 24 november 2016 is Eva met een doorgesneden keel in een bushokje aangetroffen. Deze drie moorden zijn nooit opgelost.

Lees meer

Practice makes perfect

Vanaf € 39,50

per team

BESTELLEN

Verhaallijn:

Bij een politiebureau wordt een kistje achtergelaten met hierin een notitieboek en polaroidfoto’s van vastgebonden vrouwen. Het notitieboek en de foto’s brengen het werk van een seriemoordenaar aan het licht.

Lees meer

Moordzaak cadeaubon

Vanaf € 19,50

per stuk

BESTELLEN

Cadeaubon:

Geef een moordzaak cadeau met onze cadeaubon. Je ontvangt de cadeaubon binnen enkele dagen via post.

Lees meer

Moorddossier met cadeaubon

Vanaf € 39,00

per stuk

BESTELLEN

Cadeaubon:

Geef een moordzaak inclusief moorddossier cadeau met onze cadeaubon. Je ontvangt het moorddossier met de cadeaubon binnen enkele dagen via post.

Lees meer

Nationaal Burger Recherche Dienst

Bij de Nationaal Burger Recherche Dienst (NBRD) kun je als burger een realistische moordzaak oplossen. Je ontvangt toegang tot de online crime database met het dossier, foto's, lijkschouwingsrapport en video's van verhoren en beveiligingscamera's. Het is tevens mogelijk het fysieke dossier via post te ontvangen. Je kunt een moordzaak 7 dagen per week en 24 uur per dag starten door je aan te melden voor een moordzaak.


NBRD

ADRES
Staverenstraat 19-9
7218CJ Deventer

POST NBRD AMSTERDAM
Postbus 15734
1001 NE Amsterdam


+31 (0)88 408 0888
info@nbrd.nl
Ma-Vr: 09.00 - 17.00 uur
KVK: 34225604


Neem contact op