Beeldmerk voor moordspel Fatal Attraction

€ 19,50

1 t/m 4 personen

BESTELLEN

Verhaallijn

David Torres wacht op zijn vriendin Lauren die na een weekendje weg weer thuis zou komen. Lauren is nergens te bekennen, maar de auto staat wel voor de deur. Wanneer David besluit de auto te onderzoeken, vindt hij Lauren vermoord in de kofferbak.

Enige tijd later ontvangt Sam Adams een bericht van zijn verloofde Jennifer dat zij nog een dag langer voor haar werk afwezig is, maar dat zij wel een verrassing voor hem zal sturen. Wanneer Sam een grote doos via de post ontvangt, maakt hij deze vol spanning open. Hierin vindt hij het levenloze lichaam van zijn verloofde Jennifer.

Deze moordzaken zijn tot op heden niet opgelost. Dankzij de ontdekking van nieuw bewijs, hebben wij nu wel het vermoeden dat Lauren en Jennifer door dezelfde dader zijn vermoord.

Ontvang toegang tot de moorddossiers van Lauren en Jennifer, onderzoek de aanknopingspunten en ontmasker de dader.

Realistisch politiedossier
Moordspel beveiligingscamera's
Bekijk de foto's op mobiel
Politiedossier
Dossier met bewijs

Duur

1 t/m 4 deelnemers = 2,5 tot 3 uur.

Prijs

1 t/m 4 deelnemers €19,50 voor de online versie zonder fysiek dossier.

Bestellen

Je kunt deze moordzaak onderaan de pagina bestellen.

BESTELLEN

Slachtoffers

Foto Lauren Wilson
Foto Jennifer Martin

 

Fatal Attraction Online

Online dossier Fatal Attraction voor 1 t/m 4 personen. Je maakt hiermee het admin account aan voor de groep. In de bevestiging staat een link waarmee de andere deelnemers een account aanmaken. Dit is het online dossier exclusief fysiek dossier.

BESTAANDE GEBRUIKER

LET OP: Je kunt slechts één open moordzaak hebben. Wanneer je een nog niet afgeronde moordzaak hebt, maak je nu een nieuw account aan met een ander e-mailadres.

NIEUWE GEBRUIKER

Kies een betaalmethode

Nationaal Burger Recherche Dienst

Bij de Nationaal Burger Recherche Dienst (NBRD) kun je als burger een realistische moordzaak oplossen. Je ontvangt toegang tot de online crime database met het dossier, foto's, lijkschouwingsrapport en video's van verhoren en beveiligingscamera's. Het is tevens mogelijk het online dossier inclusief het fysieke dossier via post te bestellen. Je kunt een moordzaak 7 dagen per week en 24 uur per dag starten door je aan te melden voor een moordzaak.


NBRD

ADRES
Staverenstraat 19-9
7218CJ Deventer

+31 (0)88 408 0888
info@nbrd.nl
Ma-Vr: 10.00 - 16.00 uur
KVK: 34225604


Neem contact op