Cadeaubon moordspel

1 T/M 12 PERSONEN

Vanaf: € 29,50

PRODUCTINFORMATIE:
Wanneer je een moordzaak cadeau wenst te geven, kun je hieronder een keuze maken uit de diverse cadeaubonnen. Je ontvangt de cadeaubon binnen enkele dagen via post. Ontvang je de cadeaubon liever via e-mail? Stuur ons dan een e-mail met het ordernummer.

BESTELLEN
De cadeaubon kun je bestellen door op de knop bestellen hieronder te klikken.

BESTELLEN

DEELNEMERS
Een moordzaak is geschikt om zelfstandig of met een team van max. 12 personen te volbrengen. Het is tevens mogelijk het moordonderzoek op afstand te volbrengen. Je ontvangt accounts waarmee je op verschillende locaties kunt inloggen.

TOEGANG
Je krijgt toegang tot de digitale (online) dossiers welke je in jouw eigen tijd kunt onderzoeken. De toegang blijft geldig tot je de zaak hebt volbracht. Je hebt tevens de mogelijkheid de bestelling uit te breiden met het fysieke dossier via post. Wanneer je het fysieke dossier niet direct wenst te bestellen, kun je deze ook op een later moment bestellen.

BESCHIKBAARHEID
Je kunt het moordonderzoek op elk gewenst moment starten door toegang tot de dossiers te boeken.

BENODIGDHEDEN
Een computer, laptop of iPad met internetverbinding.

Nationaal Burger Recherche Dienst

Bij de Nationaal Burger Recherche Dienst (NBRD) kun je als burger een moordzaak oplossen. Onopgeloste moordzaken worden door de politie aan de NBRD overhandigd. Wanneer er nieuwe informatie aan het licht komt, krijgen burgers de kans het moorddossier in te zien en zo hopelijk de zaak alsnog op te lossen.


NBRD

Postbus 15734, 1001 NE Amsterdam

+31 (0)88 408 0888

info@nbrd.nl

Ma-Vr: 09.00 - 17.00 uur


Neem contact op