Cadeaubon moordspel

1 T/M 12 PERSONEN

Vanaf: € 19,50

Productinformatie:

Wanneer je een moordzaak cadeau wenst te geven, kun je hieronder een keuze maken uit de diverse cadeaubonnen. Je ontvangt de cadeaubon binnen enkele dagen via post. Ontvang je de cadeaubon liever via e-mail? Stuur ons dan een e-mail met het ordernummer.


Bestellen

De cadeaubon kun je bestellen door op de knop bestellen hieronder te klikken.

BESTELLEN


Deelnemers

Een moordzaak is geschikt om zelfstandig of met een team van max. 12 personen te volbrengen. Het is tevens mogelijk het moordonderzoek op afstand te volbrengen.


Toegang

Je krijgt toegang tot de digitale (online) dossiers welke je in jouw eigen tijd kunt onderzoeken. De toegang blijft in ieder geval 3 maanden geldig of tot je de zaak hebt volbracht. Lukt het niet binnen 3 maanden? Geen probleem, stuur ons een bericht en wij verlengen kosteloos jouw account. Wanneer je het fysieke dossier niet direct wenst te bestellen, kun je deze ook op een later moment bestellen.


Beschikbaarheid

Je kunt het moordonderzoek op elk gewenst moment starten door toegang tot de dossiers te boeken.


Benodigdheden

Een computer, laptop of iPad met internetverbinding.

Nationaal Burger Recherche Dienst

Bij de Nationaal Burger Recherche Dienst (NBRD) kun je als burger een realistische moordzaak oplossen. Je ontvangt toegang tot de crime database met het politiedossier, foto's, lijkschouwingsrapport en video's van verhoren en beveiligingscamera's. Het is tevens mogelijk het fysieke dossier via post te ontvangen.


NBRD

Postbus 15734, 1001 NE Amsterdam

+31 (0)88 408 0888

info@nbrd.nl

Ma-Vr: 09.00 - 17.00 uur


Neem contact op