Online Dossiers


Hieronder staan de online moordzaken. Je krijgt hierbij tevens toegang tot de database.

Fatal Attraction Online

€ 19,50

1 t/m 4 personen

BESTELLEN

Verhaallijn

David Torres wacht op zijn vriendin Lauren die na een weekendje weg weer thuis zou komen. Lauren is nergens te bekennen, maar de auto staat wel voor de deur. Wanneer David besluit de auto te onderzoeken, vindt hij Lauren vermoord in de kofferbak.

Lees meer

Like Father Like Son Online

€ 19,50

1 t/m 4 personen

BINNENKORT BESCHIKBAAR

Verhaallijn

Op 29 januari 2024 werd in een papiercontainer het naakte lichaam van de reeds vermiste Emma Winkler aangetroffen. Volgens getuigen werd Emma al enige tijd door een man lastiggevallen. Sinds 19 april 2024 wordt Amelia Elstman vermist. Er is geen spoor van Amelia te bekennen. Ook bij Amelia verklaren meerdere getuigen dat zij al enige tijd door een onbekende man werd lastiggevallen.

Lees meer

Trust is a dangerous game Online

€ 29,50

1 t/m 4 personen

BESTELLEN

Verhaallijn

Dick Klein vindt een mysterieuze brief van zijn overleden vrouw, verborgen in een fotolijstje. De brief onthult dat haar dood tijdens een woningbrand geen ongeluk was en iets te maken heeft met een verkeersongeval van twee maanden eerder.

Lees meer

Mamma knows best Online

€ 39,50

1 t/m 4 personen

BESTELLEN

Verhaallijn

Op 24 april 2014 kwam Edward thuis van een pokeravond en trof in de keuken het levenloze lichaam van zijn vrouw Stephanie aan. Op 4 juli 2015 is Vivienne zittend op een parkbankje gevonden met een kogelschot in haar nek. Op 24 november 2016 is Eva met een doorgesneden keel in een bushokje aangetroffen. Deze drie moorden zijn nooit opgelost.

Lees meer

Practice makes perfect Online

€ 39,50

1 t/m 4 personen

BESTELLEN

Verhaallijn

Bij een politiebureau wordt een kistje achtergelaten met hierin een notitieboek en polaroidfoto’s van vastgebonden vrouwen. Het notitieboek en de foto’s brengen het werk van een seriemoordenaar aan het licht.

Lees meer

Nationaal Burger Recherche Dienst

Bij de Nationaal Burger Recherche Dienst (NBRD) kun je als burger een realistische moordzaak oplossen. Je ontvangt toegang tot de online crime database met het dossier, foto's, lijkschouwingsrapport en video's van verhoren en beveiligingscamera's. Het is tevens mogelijk het online dossier inclusief het fysieke dossier via post te bestellen. Je kunt een moordzaak 7 dagen per week en 24 uur per dag starten door je aan te melden voor een moordzaak.


NBRD

ADRES
Staverenstraat 19-9
7218CJ Deventer

+31 (0)88 408 0888
info@nbrd.nl
Ma-Vr: 10.00 - 16.00 uur
KVK: 34225604


Neem contact op