MOORDZAKEN


Bij de NBRD kun je een moordzaak oplossen. Hieronder staan de op dit moment open zaken weergegeven. Deze zijn verdeeld in twee categorieën, moordzaken voor 1 t/m 4 personen en moordzaken voor 6 t/m 12 personen. Een moordzaak voor 6 t/m 12 personen wordt ingepland op een datum en tijdstip. Gedurende het onderzoek heb je live contact met een rechercheur. Voor de moordzaken voor 6 t/m 12 personen, heb je 3,5 uur de tijd om de moord op te lossen.

1 T/M 4 PERSONEN

Duur: 3-4 uur
€ 29,50

VERHAALLIJN:
Op 21 mei 2020 is Tim Beckers door een eenzijdig verkeersongeval om het leven gekomen. Op 24 juli 2020 is Coby Klein-Sommers door een woningbrand om het leven gekomen. Op 14 augustus 2020 was Dick Klein, de echtgenoot van Coby, de restanten van zijn huisraad aan het uitzoeken en opruimen.

Dick Klein ontdekte een verbrande brief in een fotolijstje. De brief blijkt te zijn geschreven door zijn vrouw Coby. In de brief staat de naam Tim Beckers. Ook schrijft Coby dat als zij door een ongeval om het leven is gekomen, zij is vermoord. Betekent dit dat Tim Beckers ook vermoord is? En zo ja, wat is de connectie tussen deze slachtoffers? Wij hopen dat jij met de dossiers van deze twee zaken, kunt ontdekken wat er met Tim en Coby is gebeurd. En als zij inderdaad vermoord zijn, wie is dan de dader?

DUUR
3-4 uur.

TOEGANG
Je krijgt toegang tot de digitale (online) dossiers welke je in jouw eigen tijd kunt onderzoeken. De toegang blijft geldig tot je de zaak hebt volbracht. Je hebt tevens de mogelijkheid de bestelling uit te breiden met het fysieke dossier via post. Wanneer je dit dossier niet direct wenst te bestellen, kun je deze ook op een later moment bestellen.

DEELNEMERS
Het dossier is geschikt om te onderzoeken met 1 t/m 4 deelnemers.

BESCHIKBAARHEID
Je kunt het moordonderzoek op elk gewenst moment starten door toegang tot de dossiers te boeken.

BENODIGDHEDEN
Een computer, laptop of iPad met internetverbinding.

SLACHTOFFERS
Foto Tim Beckers
Foto Coby Klein-Sommers
BESTELLEN
Je kunt deze moordzaak bestellen door hieronder op de knop aanmelden te klikken onder de gewenste versie. Om te voorkomen dat onze e-mails in de spam terechtkomen, adviseren wij ons e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. toe te voegen aan je contactpersonen.

MOORDZAAK BOEKEN

Trust is a dangerous game

€29,50

1X DIGITAAL

Je hebt toegang tot de database met alle informatie en het digitale dossier.

Trust is a dangerous game

€49,00

1X DIGITAAL + 1X POST

Toegang tot de database met informatie en digitale dossier + het dossier via post.

Nationaal Burger Recherche Dienst

Onopgeloste zaken worden door de politie aan de NBRD overhandigd.
Wanneer er nieuwe informatie aan het licht komt, krijgen burgers de kans het dossier in te zien en zo hopelijk de zaak alsnog op te lossen.


NBRD

Postbus 15734, 1001 NE Amsterdam

+31 (0)88 408 0888

info@nbrd.nl

Ma-Vr: 09.00 - 17.00 uur


Neem contact op