Beeldmerk voor Trust is a dangerous game

1 T/M 12 PERSONEN

Vanaf: € 29,50

Verhaallijn:

Dick Klein vindt een mysterieuze brief van zijn overleden vrouw, verborgen in een fotolijstje. De brief onthult dat haar dood tijdens een woningbrand geen ongeluk was en iets te maken heeft met een verkeersongeval van twee maanden eerder. Waarom is zij vermoord en wat heeft haar moord te maken met de man die tijdens het verkeersongeval om het leven is gekomen?

Realistisch politiedossier
Moordspel beveiligingscamera's
Bekijk de foto's op mobiel
Politiedossier
Dossier met bewijs

Op 21 mei 2020 is Tim Beckers door een eenzijdig verkeersongeval om het leven gekomen. Op 24 juli 2020 is Coby Klein-Sommers door een woningbrand om het leven gekomen. Wij hopen dat jij met de dossiers van deze twee zaken kunt ontdekken wat er met Tim en Coby is gebeurd en als zij inderdaad vermoord zijn, wie is dan de dader?


Bestellen

Je kunt deze moordzaak onderaan deze pagina bestellen.


Deelnemers

Deze moordzaak is geschikt om zelfstandig of met een team van max. 12 personen te volbrengen. Het is tevens mogelijk het moordonderzoek op afstand te volbrengen. Iedere deelnemer ontvangt een eigen account. Een moordzaak is te boeken voor 1 t/m 4 personen, 5 t/m 8 personen of 9 t/m 12 personen.


Duur

Hieronder geven wij een inschatting van de duur. De duur is afhankelijk van het aantal personen, of de personen onderling overleggen en hoe snel verbanden worden gelegd.
Bij 1 t/m 4 pers. is de duur 3 tot 4 uur
Bij 5 t/m 8 pers. is de duur 2,5 tot 3 uur
Bij 9 t/m 12 pers. is de duur 2 tot 2,5 uur


Toegang

Je krijgt toegang tot de digitale (online) dossiers welke je in jouw eigen tijd kunt onderzoeken. De toegang blijft in ieder geval 3 maanden geldig of tot je de zaak hebt volbracht. Lukt het niet binnen 3 maanden? Geen probleem, stuur ons een bericht en wij verlengen kosteloos jouw account.


Fysiek dossier

Je hebt tevens de mogelijkheid de bestelling uit te breiden met het fysieke dossier via post. Wanneer je het fysieke dossier niet direct wenst te bestellen, kun je deze ook op een later moment bestellen. Het fysieke dossier kost €19,50 per stuk. Dit is binnen Nederland inclusief verzendkosten.


Beschikbaarheid

Je kunt het moordonderzoek op elk gewenst moment starten door toegang tot de dossiers te boeken.


Benodigdheden

Een computer, laptop of iPad met internetverbinding.


Slachtoffers

Foto Tim Beckers
Foto Coby Klein-Sommers

Bestellen

Je kunt deze moordzaak bestellen door onderaan deze pagina op de knop aanmelden te klikken onder de gewenste versie. Om te voorkomen dat onze e-mails in de spam terechtkomen, adviseren wij ons e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. toe te voegen aan je contactpersonen.

Moordzaak bestellen

Trust is a dangerous game

€54,50

5 T/M 8 PERSONEN

  • Duur: 2,5 tot 3 uur
  • Maximaal 8 accounts
  • Fysiek dossier kan bijbesteld worden

Trust is a dangerous game

€82,50

9 T/M 12 PERSONEN

  • Duur: 2 tot 2,5 uur
  • Maximaal 12 accounts
  • Fysiek dossier kan bijbesteld worden

Nationaal Burger Recherche Dienst

Bij de Nationaal Burger Recherche Dienst (NBRD) kun je als burger een realistische moordzaak oplossen. Je ontvangt toegang tot de crime database met het politiedossier, foto's, lijkschouwingsrapport en video's van verhoren en beveiligingscamera's. Het is tevens mogelijk het fysieke dossier via post te ontvangen.


NBRD

Postbus 15734, 1001 NE Amsterdam

+31 (0)88 408 0888

info@nbrd.nl

Ma-Vr: 09.00 - 17.00 uur


Neem contact op