€ 7,35

per persoon

(minimaal 5 personen)

BESTELLEN

Verhaallijn

Dick Klein vindt een mysterieuze brief van zijn overleden vrouw, verborgen in een fotolijstje. De brief onthult dat haar dood tijdens een woningbrand geen ongeluk was en iets te maken heeft met een verkeersongeval van twee maanden eerder.

Tim Beckers is twee maanden eerder tijdens een eenzijdig verkeersongeval om het leven gekomen. Betekent de brief van Coby Klein dat ook Tim Beckers vermoord is?

Deze twee zaken leken tot op heden op een noodlottig ongeval. Dankzij de ontdekking van de brief, hebben wij nu het vermoeden dat zowel Tim als Coby zijn vermoord. 

Ontvang toegang tot de moorddossiers van Tim en Coby, onderzoek de aanknopingspunten en ontmasker de dader.

Realistisch politiedossier
Moordspel beveiligingscamera's
Bekijk de foto's op mobiel
Politiedossier
Dossier met bewijs

Duur

5 t/m 8 deelnemers = 2,5 tot 3 uur
9 t/m 12 deelnemers = 2 tot 2,5 uur
Grotere groepen kun je in teams verdelen met maximaal 12 deelnemers per team.

Prijs

€7,35 per persoon
€29,50 per fysiek dossier (optioneel)

Fysiek dossier

Het volledige politiedossier staat online. Het fysieke dossier is een toevoeging en niet noodzakelijk voor het moordonderzoek. In het bestelformulier kun je aangeven of je ook het fysieke dossier via post wenst te ontvangen en hoeveel dossiers je wenst te ontvangen.

Bestellen

Je kunt deze moordzaak onderaan de pagina bestellen. Vul het aantal deelnemers en eventueel het fysieke dossier in en de prijs wordt automatisch gewijzigd.

BESTELLEN

Slachtoffers

Foto Tim Beckers
Foto Coby Klein-Sommers

 

Trust is a dangerous game Groepen

Online dossier Trust is a dangerous game. Je maakt hiermee het admin account aan voor de groep. Vul het aantal aanvullende deelnemers in (minimaal 4). In de bevestiging staat een link waarmee de andere deelnemers een account aanmaken. Optioneel kun je het fysieke dossier via post bestellen (€29,50 per stuk + verzendkosten). Bij het kiezen van het aantal deelnemers en aantal fysieke dossiers, wordt de prijs automatisch gewijzigd.

BESTAANDE GEBRUIKER

LET OP: Je kunt slechts één open moordzaak hebben. Wanneer je een nog niet afgeronde moordzaak hebt, maak je nu een nieuw account aan met een ander e-mailadres.

NIEUWE GEBRUIKER

Kies een betaalmethode

Nationaal Burger Recherche Dienst

Bij de Nationaal Burger Recherche Dienst (NBRD) kun je als burger een realistische moordzaak oplossen. Je ontvangt toegang tot de online crime database met het dossier, foto's, lijkschouwingsrapport en video's van verhoren en beveiligingscamera's. Het is tevens mogelijk het online dossier inclusief het fysieke dossier via post te bestellen. Je kunt een moordzaak 7 dagen per week en 24 uur per dag starten door je aan te melden voor een moordzaak.


NBRD

ADRES
Staverenstraat 19-9
7218CJ Deventer

+31 (0)88 408 0888
info@nbrd.nl
Ma-Vr: 10.00 - 16.00 uur
KVK: 34225604


Neem contact op