Foto van moordzaak Practice makes perfect

1 T/M 12 PERSONEN

Vanaf: € 39,50

Verhaallijn:

Een kistje met hierin een notitieboek en polaroidfoto's wordt achtergelaten bij een politiebureau. De inhoud van het notitieboek bevat akelige aantekeningen en schetsen van vastgebonden vrouwen. De notities en de foto's brengen het werk van een seriemoordenaar aan het licht. Waarom zijn deze vrouwen ontvoerd en is het laatste slachtoffer te vinden, voor het te laat is?

Realistisch politiedossier
Moordspel beveiligingscamera's
Bekijk de foto's op mobiel
Online moordspel dossier
Politiedossier met bewijs

Het levenloze lichaam van Merel van der Vliets is op 28 oktober 2019 in haar eigen tuin gevonden, zij leek door een val uit het raam om het leven te zijn gekomen. Op 24 december 2019 is Britt Kooymakers gedrogeerd in haar woning aangetroffen. Zij zegt dat iemand haar heeft geprobeerd te vermoorden. Sinds 3 april 2020 wordt Samira Bachuma vermist. Wij hopen dat jij met de dossiers van deze drie zaken de dader kunt ontmaskeren en de locatie van Samira kunt achterhalen, voordat ook zij om het leven wordt gebracht.


Bestellen

Je kunt deze moordzaak onderaan deze pagina bestellen.


Deelnemers

Deze moordzaak is geschikt om zelfstandig of met een team van max. 12 personen te volbrengen. Het is tevens mogelijk het moordonderzoek op afstand te volbrengen. Iedere deelnemer ontvangt een eigen account. Een moordzaak is te boeken voor 1 t/m 4 personen, 5 t/m 8 personen of 9 t/m 12 personen.


Duur

Hieronder geven wij een inschatting van de duur. De duur is afhankelijk van het aantal personen, of de personen onderling overleggen en hoe snel verbanden worden gelegd.
Bij 1 t/m 4 pers. is de duur 4 tot 12 uur
Bij 5 t/m 8 pers. is de duur 3,5 tot 5 uur
Bij 9 t/m 12 pers. is de duur 3 tot 4 uur


Toegang

Je krijgt toegang tot de digitale (online) dossiers welke je in jouw eigen tijd kunt onderzoeken. De toegang blijft in ieder geval 3 maanden geldig of tot je de zaak hebt volbracht. Lukt het niet binnen 3 maanden? Geen probleem, stuur ons een bericht en wij verlengen kosteloos jouw account.


Fysiek dossier

Je hebt tevens de mogelijkheid de bestelling uit te breiden met het fysieke dossier via post. Wanneer je het fysieke dossier niet direct wenst te bestellen, kun je deze ook op een later moment bestellen. Het fysieke dossier kost €29,50 per stuk. Dit is binnen Nederland inclusief verzendkosten.


Beschikbaarheid

Je kunt het moordonderzoek op elk gewenst moment starten door toegang tot de dossiers te bestellen.


Benodigdheden

Een computer, laptop of iPad met internetverbinding.


Slachtoffers

Foto Merel van der Vliets
Foto Britt Kooymakers
Foto Samira Bachuma

Bestellen

Je kunt deze moordzaak bestellen door onderaan deze pagina op de knop aanmelden te klikken onder de gewenste versie. Om te voorkomen dat onze e-mails in de spam terechtkomen, adviseren wij ons e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. toe te voegen aan je contactpersonen.


Promo video

Moordspel thuis

Moordzaak bestellen

Practice makes perfect

€74,50

5 T/M 8 PERSONEN

  • Duur: 3,5 tot 5 uur
  • Maximaal 8 accounts
  • Fysiek dossier kan bijbesteld worden

Practice makes perfect

€112,50

9 T/M 12 PERSONEN

  • Duur: 3 tot 4 uur
  • Maximaal 12 accounts
  • Fysiek dossier kan bijbesteld worden

Nationaal Burger Recherche Dienst

Bij de Nationaal Burger Recherche Dienst (NBRD) kun je als burger een realistische moordzaak oplossen. Je ontvangt toegang tot de crime database met het politiedossier, foto's, lijkschouwingsrapport en video's van verhoren en beveiligingscamera's. Het is tevens mogelijk het fysieke dossier via post te ontvangen.


NBRD

Postbus 15734, 1001 NE Amsterdam

+31 (0)88 408 0888

info@nbrd.nl

Ma-Vr: 09.00 - 17.00 uur


Neem contact op