Foto van moordzaak Practice makes perfect

€ 39,50

1 t/m 4 personen

BESTELLEN

Verhaallijn

Bij een politiebureau wordt een kistje achtergelaten met hierin een notitieboek en polaroidfoto’s van vastgebonden vrouwen. Het notitieboek en de foto’s brengen het werk van een seriemoordenaar aan het licht.

Op de achterkant van de foto’s staan de namen van de vrouwen. Deze namen komen overeen met nog onopgeloste zaken. Dankzij de vondst van het kistje weten wij dat deze vrouwen door dezelfde man zijn ontvoerd.

Ontvang toegang tot de politiedossiers van Merel van Der Vliets, Britt Kooymakers en Samira Bachuma, onderzoek de aanknopingspunten en ontmasker de dader.

Realistisch politiedossier
Moordspel beveiligingscamera's
Bekijk de foto's op mobiel
Online moordspel dossier
Politiedossier met bewijs

Duur

1 t/m 4 deelnemers = 3,5 tot 5 uur.

Prijs

1 t/m 4 deelnemers €39,50 voor de online versie zonder fysiek dossier.

Bestellen

Je kunt deze moordzaak onderaan de pagina bestellen.

BESTELLEN

Slachtoffers

Foto Merel van der Vliets
Foto Britt Kooymakers
Foto Samira Bachuma

 

Practice makes perfect Online

Online dossier Practice makes perfect voor 1 t/m 4 personen. Je maakt hiermee het admin account aan voor de groep. In de bevestiging staat een link waarmee de andere deelnemers een account aanmaken. Dit is het online dossier exclusief fysiek dossier.

BESTAANDE GEBRUIKER

LET OP: Je kunt slechts één open moordzaak hebben. Wanneer je een nog niet afgeronde moordzaak hebt, maak je nu een nieuw account aan met een ander e-mailadres.

NIEUWE GEBRUIKER

Kies een betaalmethode

Nationaal Burger Recherche Dienst

Bij de Nationaal Burger Recherche Dienst (NBRD) kun je als burger een realistische moordzaak oplossen. Je ontvangt toegang tot de online crime database met het dossier, foto's, lijkschouwingsrapport en video's van verhoren en beveiligingscamera's. Het is tevens mogelijk het online dossier inclusief het fysieke dossier via post te bestellen. Je kunt een moordzaak 7 dagen per week en 24 uur per dag starten door je aan te melden voor een moordzaak.


NBRD

ADRES
Staverenstraat 19-9
7218CJ Deventer

+31 (0)88 408 0888
info@nbrd.nl
Ma-Vr: 10.00 - 16.00 uur
KVK: 34225604


Neem contact op