Foto van moordzaak Practice makes perfect

SOLO MOORDZAAK

1 deelnemer (t/m 4 mogelijk)
5 - 20 uur
€ 39,50

VERHAALLIJN:
Eind april is een kistje bij de politie afgegeven. In het kistje zit een notitieboek met wat lijkt op notities van een moordenaar en akelige tekeningen over het vastbinden van vrouwen. In het kistje zitten ook polaroid foto's van vastgebonden vrouwen. Achterop drie van de foto's staan de namen van de vrouwen geschreven. Deze namen blijken te zijn gekoppeld aan openstaande zaken.

Het levenloze lichaam van Merel van der Vliets is op 28 oktober 2019 in haar eigen tuin gevonden, zij leek door een val uit het raam om het leven te zijn gekomen. Op 24 december 2019 is Britt Kooymakers gedrogeerd in haar woning aangetroffen. Zij zegt dat iemand haar dacht vermoord te hebben. Sinds 3 april 2020 wordt Samira Bachuma vermist. Wij hopen dat jij met de dossiers van deze drie zaken de dader kunt ontmaskeren en de locatie van Samira kunt achterhalen, voordat ook zij om het leven wordt gebracht.

Moordspel thuis

DUUR
5-20 uur gedurende 1 maand.

TOEGANG
U krijgt toegang tot de digitale (online) dossiers welke u in uw eigen tijd gedurende een maand kunt onderzoeken. U kunt dit tegen het einde van de maand eventueel verlengen met 1, 2 of 3 weken. U heeft tevens de mogelijkheid uw boeking uit te breiden met het fysieke dossier via post. Wanneer u dit dossier niet direct wenst te bestellen, kunt u deze ook op een later moment bestellen.

DEELNEMERS
U heeft de mogelijkheid om toegang voor 1 deelnemer of 4 deelnemers te boeken. Wanneer u voor 1 deelnemer boekt, kunt u naar wens de dossiers met meerdere personen binnen hetzelfde huishouden onderzoeken. Wanneer u voor 4 deelnemers boekt, kunt u 3 extra deelnemers aanmelden met ieder een eigen inlog voor de database. Zij hebben allen toegang tot de online database met alle informatie en digitale dossiers. Wanneer u voor 4 deelnemers boekt, ontvangt u een korting van 37% per deelnemer.

BESCHIKBAARHEID
U kunt het moordonderzoek op elk gewenst moment starten door toegang tot de dossiers te boeken.

BENODIGDHEDEN
Een computer, laptop of iPad met internetverbinding.

SLACHTOFFERS
Foto Merel van der Vliets
Foto Britt Kooymakers
Foto Samira Bachuma
BESTELLEN
U kunt deze moordzaak bestellen door hieronder op de knop aanmelden te klikken onder de gewenste versie. Om te voorkomen dat onze e-mails in de spam terechtkomen, adviseren wij ons e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. toe te voegen aan uw contactpersonen.

MOORDZAAK BOEKEN

Practice makes perfect

€69,00

1X DIGITAAL + 1X POST

1 maand toegang tot database met informatie en digitale dossier + het dossier via post.

Practice makes perfect

€99,50

4x DIGITAAL

1 maand toegang tot de database voor 4 personen met alle informatie en het digitale dossier.

Practice makes perfect

€129,00

4X DIGITAAL + 1x POST

1 maand toegang tot database voor 4 personen + 1x het dossier via post.

Nationaal Burger Recherche Dienst

Onopgeloste zaken worden door de politie aan de NBRD overhandigd.
Wanneer er nieuwe informatie aan het licht komt, krijgen burgers de kans het dossier in te zien en zo hopelijk de zaak alsnog op te lossen.


NBRD

Postbus 15734, 1001 NE Amsterdam

+31 (0)88 408 0888

info@nbrd.nl

Ma-Vr: 09.00 - 17.00 uur


Neem contact op