Foto van moordzaak Practice makes perfect

1 T/M 4 PERSONEN

Duur: 5-20 uur
€ 39,50

VERHAALLIJN:
Eind april is een kistje bij de politie afgegeven. In het kistje zit een notitieboek met wat lijkt op notities van een moordenaar en akelige tekeningen over het vastbinden van vrouwen. In het kistje zitten ook polaroid foto's van vastgebonden vrouwen. Achterop drie van de foto's staan de namen van de vrouwen geschreven. Deze namen blijken te zijn gekoppeld aan openstaande zaken.

Het levenloze lichaam van Merel van der Vliets is op 28 oktober 2019 in haar eigen tuin gevonden, zij leek door een val uit het raam om het leven te zijn gekomen. Op 24 december 2019 is Britt Kooymakers gedrogeerd in haar woning aangetroffen. Zij zegt dat iemand haar dacht vermoord te hebben. Sinds 3 april 2020 wordt Samira Bachuma vermist. Wij hopen dat jij met de dossiers van deze drie zaken de dader kunt ontmaskeren en de locatie van Samira kunt achterhalen, voordat ook zij om het leven wordt gebracht.

Moordspel thuis

DUUR
5-20 uur.

TOEGANG
Je krijgt toegang tot de digitale (online) dossiers welke je in jouw eigen tijd kunt onderzoeken. De toegang blijft geldig tot je de zaak hebt volbracht. Je hebt tevens de mogelijkheid de boeking uit te breiden met het fysieke dossier via post. Wanneer je dit dossier niet direct wenst te bestellen, kun je deze ook op een later moment bestellen.

DEELNEMERS
Het dossier is geschikt om te onderzoeken met 1 t/m 4 deelnemers.

BESCHIKBAARHEID
Je kunt het moordonderzoek op elk gewenst moment starten door toegang tot de dossiers te bestellen.

BENODIGDHEDEN
Een computer, laptop of iPad met internetverbinding.

SLACHTOFFERS
Foto Merel van der Vliets
Foto Britt Kooymakers
Foto Samira Bachuma
BESTELLEN
Je kunt deze moordzaak bestellen door hieronder op de knop aanmelden te klikken onder de gewenste versie. Om te voorkomen dat onze e-mails in de spam terechtkomen, adviseren wij ons e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. toe te voegen aan je contactpersonen.

MOORDZAAK BOEKEN

Practice makes perfect

€69,00

1X DIGITAAL + 1X POST

Toegang tot de database met informatie en digitale dossier + het dossier via post.

Nationaal Burger Recherche Dienst

Onopgeloste zaken worden door de politie aan de NBRD overhandigd.
Wanneer er nieuwe informatie aan het licht komt, krijgen burgers de kans het dossier in te zien en zo hopelijk de zaak alsnog op te lossen.


NBRD

Postbus 15734, 1001 NE Amsterdam

+31 (0)88 408 0888

info@nbrd.nl

Ma-Vr: 09.00 - 17.00 uur


Neem contact op