MOORDZAKEN


Beeldmerk voor moordspel Fatal Attraction

1 T/M 12 PERSONEN

Vanaf: € 19,50

Verhaallijn:

Tijdens een verbouwing ontdekt David Torres een envelop met hierin een brief en rozenketting. Zijn vriendin Lauren heeft hij eerder vermoord in de kofferbak van zijn auto gevonden. Ook Sam heeft ooit eenzelfde envelop ontvangen, de dag voordat hij het levenloze lichaam van zijn verloofde Jennifer in een doos kreeg thuisbezorgd. Wat is de connectie tussen deze slachtoffers?

Realistisch politiedossier
Moordspel beveiligingscamera's
Bekijk de foto's op mobiel
Politiedossier
Dossier met bewijs

Op 28 februari 2021 is Lauren Wilson vermoord in de kofferbak van de auto van haar vriend David gevonden. Op 11 maart 2021 is het levenloze lichaam van Jennifer Martin in een doos bij haar verloofde Sam thuisbezorgd. Wij hopen dat jij met de dossiers van deze twee zaken kunt ontdekken wat de connectie is tussen deze twee slachtoffers en door wie zij zijn vermoord.

Bestellen

Je kunt deze moordzaak onderaan deze pagina bestellen.


Deelnemers

Deze moordzaak is geschikt om zelfstandig of met een team van max. 12 personen te volbrengen. Het is tevens mogelijk het moordonderzoek op afstand te volbrengen. Iedere deelnemer ontvangt een eigen account. Een moordzaak is te boeken voor 1 t/m 4 personen, 5 t/m 8 personen of 9 t/m 12 personen.


Duur

Hieronder geven wij een inschatting van de duur. De duur is afhankelijk van het aantal personen, of de personen onderling overleggen en hoe snel verbanden worden gelegd.
Bij 1 t/m 4 pers. is de duur 3 tot 4 uur
Bij 5 t/m 8 pers. is de duur 2,5 tot 3 uur
Bij 9 t/m 12 pers. is de duur 2 tot 2,5 uur


Toegang

Je krijgt toegang tot de digitale (online) dossiers welke je in jouw eigen tijd kunt onderzoeken. De toegang blijft in ieder geval 3 maanden geldig of tot je de zaak hebt volbracht. Lukt het niet binnen 3 maanden? Geen probleem, stuur ons een bericht en wij verlengen kosteloos jouw account.


Fysiek dossier

Je hebt tevens de mogelijkheid de bestelling uit te breiden met het fysieke dossier via post. Wanneer je het fysieke dossier niet direct wenst te bestellen, kun je deze ook op een later moment bestellen. Het fysieke dossier kost €19,50 per stuk. Dit is binnen Nederland inclusief verzendkosten.


Beschikbaarheid

Je kunt het moordonderzoek op elk gewenst moment starten door toegang tot de dossiers te boeken.


Benodigdheden

Een computer, laptop of iPad met internetverbinding.


Slachtoffers

Foto Lauren Wilson
Foto Jennifer Martin

Bestellen

Je kunt deze moordzaak bestellen door onderaan deze pagina op de knop aanmelden te klikken onder de gewenste versie. Om te voorkomen dat onze e-mails in de spam terechtkomen, adviseren wij ons e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. toe te voegen aan je contactpersonen.

Moordzaak bestellen

Fatal Attraction

€34,50

5 T/M 8 PERSONEN

  • Duur: 2,5 tot 3 uur
  • Maximaal 8 accounts
  • Fysiek dossier kan bijbesteld worden

Fatal Attraction

€52,50

9 T/M 12 PERSONEN

  • Duur: 2 tot 2,5 uur
  • Maximaal 12 accounts
  • Fysiek dossier kan bijbesteld worden

Nationaal Burger Recherche Dienst

Bij de Nationaal Burger Recherche Dienst (NBRD) kun je als burger een realistische moordzaak oplossen. Je ontvangt toegang tot de crime database met het politiedossier, foto's, lijkschouwingsrapport en video's van verhoren en beveiligingscamera's. Het is tevens mogelijk het fysieke dossier via post te ontvangen.


NBRD

Postbus 15734, 1001 NE Amsterdam

+31 (0)88 408 0888

info@nbrd.nl

Ma-Vr: 09.00 - 17.00 uur


Neem contact op