HOE WERKT HET MOORDONDERZOEK?


Realistisch politiedossier voor een online moordspel

MOORDONDERZOEK 1 T/M 4 PERSONEN

Tijdens een moordonderzoek voor 1 t/m 4 personen ga je met behulp van het politiedossier een cold case oplossen. Je onderzoekt de bewijsmaterialen, leest de politieverhoren en gaat op zoek naar de connectie tussen de slachtoffers om de dader te ontmaskeren.


INHOUD MOORDDOSSIER

Het digitale politiedossier bevat alle informatie die je voor het onderzoek nodig hebt. In het dossier staan de verhoren met de getuigen en verdachten, het bewijsmateriaal, proces-verbalen, plattegrond, lijkschouwingrapport en foto's. In de crime database kun je namen, kentekens en bewijs opzoeken. Wanneer je de naam van een bedrijf tegenkomt, kijk je op de website van het bedrijf voor informatie.


Een verhoor met een getuige in de database tijdens moordspel

BESCHIKBAARHEID

Een moordzaak voor 1 t/m 4 personen, kan 7 dagen per week, 24 uur per dag besteld worden. Jij beslist wanneer je met het onderzoek start. Hoe lang het onderzoek gemiddeld duurt, staat telkens bij de moordzaak aangegeven. De duur is tevens afhankelijk van hoe snel jij de aanwijzingen kunt vinden. Je hebt toegang tot de online database tot je de zaak hebt volbracht. Je kunt dit dus gerust verdelen over meerdere avonden of zelfs weken, mocht dit beter uitkomen.


Plattegrond plaats delict

BESTELPROCEDURE MOORDZAAK

Je kunt een moordzaak voor 1 t/m 4 personen bestellen door de gewenste zaak te bestellen. Het is tevens mogelijk het fysieke dossier bij te bestellen. Na het plaatsen van de bestelling heb je direct toegang tot het digitale dossier.


Moordspel dossier

LEVERING FYSIEK DOSSIER

Wanneer je naast toegang tot het digitale dossier ook het fysieke dossier hebt besteld, wordt het fysieke dossier via post naar je verzonden. Onze pakketten worden met track & trace verzonden naar Nederland en België. Wanneer het pakket is verzonden, ontvang je hiervan een bevestiging via e-mail.


Moordspel ontvoering slachtoffer

BETAALMOGELIJKHEDEN

Je kunt jouw bestelling betalen via iDeal, factuur of Paypal. Voor betaling via Paypal worden de aanvullende kosten van Paypal in rekening gebracht. Wanneer je kiest voor het betalen via factuur, dient de betaling eerst op onze rekening te staan, voordat je toegang tot het digitale dossier krijgt of wij het fysieke dossier verzenden.


MOORDZAAK IN BELGIË

Een moordzaak kan ook in België plaatsvinden. Een moordzaak in België werkt hetzelfde als in Nederland. Je kunt de bestelling plaatsen door het bestelformulier van de moordzaak naar keuze in te vullen.


Foto's bewijs

ANNULEREN MOORDZAAK

Na het afronden van de bestelprocedure en betaling, heb je direct toegang tot de online crime database. Het is hierna niet meer mogelijk om de bestelling te annuleren.
Nationaal Burger Recherche Dienst

Onopgeloste zaken worden door de politie aan de NBRD overhandigd.
Wanneer er nieuwe informatie aan het licht komt, krijgen burgers de kans het dossier in te zien en zo hopelijk de zaak alsnog op te lossen.


NBRD

Postbus 15734, 1001 NE Amsterdam

+31 (0)88 408 0888

info@nbrd.nl

Ma-Vr: 09.00 - 17.00 uur


Neem contact op