€ 9,85

per persoon

(minimaal 5 personen)

BESTELLEN

Verhaallijn

Op 24 april 2014 kwam Edward thuis van een pokeravond en trof in de keuken het levenloze lichaam van zijn vrouw Stephanie aan. Op 4 juli 2015 is Vivienne zittend op een parkbankje gevonden met een kogelschot in haar nek. Op 24 november 2016 is Eva met een doorgesneden keel in een bushokje aangetroffen. Deze drie moorden zijn nooit opgelost.

Tirza ligt sinds 14 december 2017 in een coma na een vermoedelijke zelfmoordpoging. Zij is enkele dagen geleden ontwaakt en herinnerde zich een eerste aanwijzing naar de connectie tussen deze vier onopgeloste zaken.

Realistisch politiedossier
Moordspel beveiligingscamera's
Bekijk de foto's op mobiel
Online moordspel dossier
Politiedossier met bewijs

Duur

5 t/m 8 deelnemers = 3 tot 3,5 uur
9 t/m 12 deelnemers = 2,5 tot 3 uur
Grotere groepen kun je in teams verdelen met maximaal 12 deelnemers per team.

Prijs

€9,85 per persoon
€39,50 per fysiek dossier (optioneel)

Fysiek dossier

Het volledige politiedossier staat online. Het fysieke dossier is een toevoeging en niet noodzakelijk voor het moordonderzoek. In het bestelformulier kun je aangeven of je ook het fysieke dossier via post wenst te ontvangen en hoeveel dossiers je wenst te ontvangen.

Bestellen

Je kunt deze moordzaak onderaan de pagina bestellen. Vul het aantal deelnemers en eventueel het fysieke dossier in en de prijs wordt automatisch gewijzigd.

BESTELLEN

Slachtoffers

Stephanie Bodlin
Vivienne van Dossem
Eva de Groot
Tirza Brecht

 

Mamma knows best Groepen

Online dossier Mamma knows best. Je maakt hiermee het admin account aan voor de groep. Vul het aantal aanvullende deelnemers in (minimaal 4). In de bevestiging staat een link waarmee de andere deelnemers een account aanmaken. Optioneel kun je het fysieke dossier via post bestellen (€39,50 per stuk + verzendkosten). Bij het kiezen van het aantal deelnemers en aantal fysieke dossiers, wordt de prijs automatisch gewijzigd.

BESTAANDE GEBRUIKER

LET OP: Je kunt slechts één open moordzaak hebben. Wanneer je een nog niet afgeronde moordzaak hebt, maak je nu een nieuw account aan met een ander e-mailadres.

NIEUWE GEBRUIKER

Kies een betaalmethode

Nationaal Burger Recherche Dienst

Bij de Nationaal Burger Recherche Dienst (NBRD) kun je als burger een realistische moordzaak oplossen. Je ontvangt toegang tot de online crime database met het dossier, foto's, lijkschouwingsrapport en video's van verhoren en beveiligingscamera's. Het is tevens mogelijk het online dossier inclusief het fysieke dossier via post te bestellen. Je kunt een moordzaak 7 dagen per week en 24 uur per dag starten door je aan te melden voor een moordzaak.


NBRD

ADRES
Staverenstraat 19-9
7218CJ Deventer

+31 (0)88 408 0888
info@nbrd.nl
Ma-Vr: 10.00 - 16.00 uur
KVK: 34225604


Neem contact op