MOORDZAKEN


Tijdens een moordonderzoek ga je levensechte moorden onderzoeken die door dezelfde dader blijken te zijn gepleegd. Voor het onderzoek ontvang je toegang tot de online crime database. Een moordzaak kun je zelfstandig of met een team onderzoeken. Dit kan bij elkaar of op afstand.

Beeldmerk voor Trust is a dangerous game

1 T/M 12 PERSONEN

Vanaf: € 29,50

VERHAALLIJN:
Op 21 mei 2020 is Tim Beckers door een eenzijdig verkeersongeval om het leven gekomen. Op 24 juli 2020 is Coby Klein-Sommers door een woningbrand om het leven gekomen. Op 14 augustus 2020 was Dick Klein, de echtgenoot van Coby, de restanten van zijn huisraad aan het uitzoeken en opruimen.

Lees meer...

Foto van moordzaak Practice makes perfect

1 T/M 12 PERSONEN

Vanaf: € 39,50

VERHAALLIJN:
Eind april is een kistje bij de politie afgegeven. In het kistje zit een notitieboek met wat lijkt op notities van een moordenaar en polaroid foto's van vastgebonden vrouwen. Achterop drie van de foto's staan de namen van de vrouwen geschreven. Deze namen blijken te zijn gekoppeld aan drie openstaande zaken.

Lees meer

Cadeaubon moordspel

1 T/M 12 PERSONEN

Vanaf: € 29,50

PRODUCTINFORMATIE:
Wanneer je een moordzaak cadeau wenst te geven, kun je hieronder een keuze maken uit de diverse cadeaubonnen. Je ontvangt de cadeaubon binnen enkele dagen via post. Ontvang je de cadeaubon liever via e-mail? Stuur ons dan een e-mail met het ordernummer.

Lees meer...

1 T/M 12 PERSONEN

Vanaf: € 29,50

VERHAALLIJN:
De 45-jarige Thomas Volleman is in 2015 tijdens een inbraak in zijn woning in Nijmegen vermoord. De dader is nooit gevonden. Vijf jaar na zijn dood, komt zijn 16-jarige dochter bij de politie haar favoriete kinderboek brengen. In het boek blijkt haar vader een boodschap voor haar te hebben geschreven. Hierin staat dat als er iets met hem zou gebeuren, zij en haar moeder contact moeten opnemen met de 62-jarige Beatrice Smolders.

Lees meer

1 T/M 12 PERSONEN

Vanaf: € 39,50

VERHAALLIJN:
Afgelopen zomer heeft de 46-jarige Stephan de Groot op zijn werk in Arnhem zelfmoord gepleegd. Twee maanden later heeft de 29-jarige Ewout van Bakkum op zijn werk in Zwolle, op vergelijkbare wijze, ook zelfmoord gepleegd. Na de vondst van het lichaam van de 36-jarige Emily Zonnegaar op haar werk in Harderwijk, is de politie uitgebreid onderzoek gaan verrichten.

Lees meer

Nationaal Burger Recherche Dienst

Bij de Nationaal Burger Recherche Dienst (NBRD) kun je als burger een moordzaak oplossen. Onopgeloste moordzaken worden door de politie aan de NBRD overhandigd. Wanneer er nieuwe informatie aan het licht komt, krijgen burgers de kans het moorddossier in te zien en zo hopelijk de zaak alsnog op te lossen.


NBRD

Postbus 15734, 1001 NE Amsterdam

+31 (0)88 408 0888

info@nbrd.nl

Ma-Vr: 09.00 - 17.00 uur


Neem contact op