MOORDZAKEN


Bij de NBRD kun je een moordzaak oplossen. Hieronder staan de op dit moment open zaken weergegeven. Deze zijn verdeeld in twee categorieën, moordzaken voor 1 t/m 4 personen en moordzaken voor 6 t/m 12 personen. Een moordzaak voor 6 t/m 12 personen wordt ingepland op een datum en tijdstip. Gedurende het onderzoek heb je live contact met een rechercheur. Voor de moordzaken voor 6 t/m 12 personen, heb je 3,5 uur de tijd om de moord op te lossen.

Dossier inhoud van moordzaak

6 T/M 12 PERSONEN

Live begeleiding
Duur: 3,5 uur
€ 158,50

VERHAALLIJN:
Op 24 april 2014 kwam Edward thuis van een pokeravond en trof in de keuken het levenloze lichaam van zijn vrouw Stephanie aan. Op 4 juli 2015 is Vivienne zittend op een parkbankje gevonden met een kogelschot in haar nek. Op 24 november 2016 is Eva met een doorgesneden keel in een bushokje aangetroffen. Deze drie moorden zijn nooit opgelost.

Lees meer

Moordzaak inhoud dossier

6 T/M 12 PERSONEN

Live begeleiding
Duur: 3,5 uur
€ 158,50

VERHAALLIJN:
Op 19 oktober 2013 is het levenloze lichaam van Joost in zijn studentenwoning in Eindhoven aangetroffen. Hij lijkt zelfmoord te hebben gepleegd, maar in zijn woning is geen enkele vingerafdruk gevonden. Ook niet van Joost zelf. Op dezelfde dag is het lichaam van Angela in een park in Bussloo gevonden. Zij is door messteken om het leven gebracht. Deze twee zaken zijn nooit opgelost.

Lees meer

Moorddossier binnenkort beschikbaar

6 T/M 12 PERSONEN

Live begeleiding
Duur: 3,5 uur
€ 158,50

VERHAALLIJN:
Tijdens Halloween in 2012 is het lichaam van student Gustav gevonden. Hij was verkleed als duivel en had vreemde markeringen in zijn voorhoofd. Zijn moord is nooit opgelost. Het daaropvolgende jaar heeft Bertrand tijdens Carnaval zelfmoord gepleegd. Hij hing verkleed als clown in een donker bos. Niemand heeft ooit begrepen waarom hij zelfmoord heeft gepleegd.

Lees meer

1 T/M 4 PERSONEN

Duur: 5-20 uur
€ 39,50

VERHAALLIJN:
Afgelopen zomer heeft de 46-jarige Stephan de Groot op zijn werk in Arnhem zelfmoord gepleegd. Twee maanden later heeft de 29-jarige Ewout van Bakkum op zijn werk in Zwolle, op vergelijkbare wijze, ook zelfmoord gepleegd. Na de vondst van het lichaam van de 36-jarige Emily Zonnegaar op haar werk in Harderwijk, is de politie uitgebreid onderzoek gaan verrichten.

Lees meer

1 T/M 4 PERSONEN

Duur: 5-20 uur
€ 39,50

VERHAALLIJN:
De 45-jarige Thomas Volleman is in 2015 tijdens een inbraak in zijn woning in Nijmegen vermoord. De dader is nooit gevonden. Vijf jaar na zijn dood, komt zijn 16-jarige dochter bij de politie haar favoriete kinderboek brengen. In het boek blijkt haar vader een boodschap voor haar te hebben geschreven. Hierin staat dat als er iets met hem zou gebeuren, zij en haar moeder contact moeten opnemen met de 62-jarige Beatrice Smolders.

Lees meer

Foto van moordzaak Practice makes perfect

1 T/M 4 PERSONEN

Duur: 5-20 uur
€ 39,50

VERHAALLIJN:
Eind april is een kistje bij de politie afgegeven. In het kistje zit een notitieboek met wat lijkt op notities van een moordenaar en akelige tekeningen over het vastbinden van vrouwen. In het kistje zitten ook polaroid foto's van vastgebonden vrouwen. Achterop drie van de foto's staan de namen van de vrouwen geschreven. Deze namen blijken te zijn gekoppeld aan openstaande zaken.

Lees meer

Nationaal Burger Recherche Dienst

Onopgeloste zaken worden door de politie aan de NBRD overhandigd.
Wanneer er nieuwe informatie aan het licht komt, krijgen burgers de kans het dossier in te zien en zo hopelijk de zaak alsnog op te lossen.


NBRD

Postbus 15734, 1001 NE Amsterdam

+31 (0)88 408 0888

info@nbrd.nl

Ma-Vr: 09.00 - 17.00 uur


Neem contact op