1 T/M 12 PERSONEN

Vanaf: € 29,50

VERHAALLIJN:
De 45-jarige Thomas Volleman is in 2015 tijdens een inbraak in zijn woning in Nijmegen vermoord. De dader is nooit gevonden. Vijf jaar na zijn dood, komt zijn 16-jarige dochter bij de politie haar favoriete kinderboek brengen. In het boek blijkt haar vader een boodschap voor haar te hebben geschreven. Hierin staat dat als er iets met hem zou gebeuren, zij en haar moeder contact moeten opnemen met de 62-jarige Beatrice Smolders.

Beatrice blijkt echter op dezelfde datum, tijdens een overval in een 7-eleven in New York, doodgeschoten te zijn. Wat is de connectie tussen deze twee slachtoffers? En waarom zijn zij vermoord? Met behulp van het Nederlandse dossier over de moord op Thomas en het Amerikaanse dossier over de moord op Beatrice, kunnen jullie hopelijk de dader ontmaskeren en eindelijk de waarheid onthullen.

BESTELLEN
Deze moordzaak kan op dit moment nog niet besteld worden. Houd onze website en social media in de gaten voor meer informatie over de beschikbaarheid.

DEELNEMERS
Deze moordzaak is geschikt om zelfstandig of met een team van max. 12 personen te volbrengen. Het is tevens mogelijk het moordonderzoek op afstand te volbrengen. Je ontvangt accounts waarmee je op verschillende locaties kunt inloggen.

TOEGANG
Je krijgt toegang tot de digitale (online) dossiers welke je in jouw eigen tijd kunt onderzoeken. De toegang blijft geldig tot je de zaak hebt volbracht. Je hebt tevens de mogelijkheid de bestelling uit te breiden met het fysieke dossier via post. Wanneer je het fysieke dossier niet direct wenst te bestellen, kun je deze ook op een later moment bestellen.

BESCHIKBAARHEID
Je kunt het moordonderzoek op elk gewenst moment starten door toegang tot de dossiers te boeken.

BENODIGDHEDEN
Een computer, laptop of iPad met internetverbinding.

Nationaal Burger Recherche Dienst

Bij de Nationaal Burger Recherche Dienst (NBRD) kun je als burger een realistische moordzaak oplossen. Je ontvangt toegang tot de crime database met het politiedossier, foto's, lijkschouwingsrapport en video's van verhoren en beveiligingscamera's. Het is tevens mogelijk het fysieke dossier via post te ontvangen.


NBRD

Postbus 15734, 1001 NE Amsterdam

+31 (0)88 408 0888

info@nbrd.nl

Ma-Vr: 09.00 - 17.00 uur


Neem contact op