• WORD DETECTIVE

  Altijd al als detective een moordzaak willen oplossen? Dit kan nu. Bij de NBRD ga je met behulp van de politiedossiers cold cases oplossen.
  Lees meer
 • ONOPGELOSTE MOORDZAKEN

  Bekijk de openstaande moordzaken en ga alleen of met een team aan de slag met het moordonderzoek.
  Lees meer
 • POLITIE DATABASE

  Tijdens het onderzoeken van een moordzaak, heb je toegang tot de politie crime database met verdachten, voertuigen, camerabeelden en bewijs.
  Lees meer
 • ECHT POLITIEDOSSIER

  De politiedossiers bevatten realistisch bewijsmateriaal, lijkschouwingsrapport, foto's en plattegronden om het realistische onderzoek uit te kunnen voeren.
  Lees meer
 • REALISTISCH BEWIJS

  Met behulp van de plattegronden en bewijsmaterialen, kun je ook bepalen hoe de laatste dagen van een slachtoffer eruit hebben gezien.
  Lees meer
 • BEVEILIGINGSCAMERA'S

  In de politie crime database kun je de beelden van beveiligingscamera's opzoeken. Met behulp van deze beelden kun je bepalen of een slachtoffer ergens is gezien en of je nog iets opmerkelijks opvalt.
  Lees meer
 • OOK VOOR TEAMS

  Onze moordzaken zijn geschikt om solo of als team op te lossen. Dit betekent dat je ook met je team aan de slag kunt met het oplossen van een moord.
  Lees meer
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Moordzaak met echt dossier

Ontmasker de dader in een realistisch moordonderzoek online of met fysiek dossier. Je ontvangt toegang tot het dossier en de database. Hierin kun je zoeken naar verdachten, auto's, bewijs en beelden van beveiligingscamera's. Onderzoek het bewijs, bekijk de verhoren en volg aanwijzingen op het internet. Een moordzaak kun je alleen of met een team oplossen. Dit kan bij elkaar of online op afstand. De moordzaken zijn ook beschikbaar voor grote groepen en hierdoor geschikt voor een teamuitje. Bekijk hier onze moordzaken.

Moordzaak oplossen

Ontmasker de dader in een realistisch moordonderzoek online of met fysiek dossier. Je ontvangt toegang tot het politiedossier en de politiedatabase. Hierin kun je zoeken naar verdachten, auto's, bewijs en beelden van beveiligingscamera's. Onderzoek het bewijs, bekijk de politieverhoren en volg aanwijzingen op het internet. Een moordzaak kun je alleen of met een team oplossen. Dit kan bij elkaar of online op afstand. De moordzaken zijn ook beschikbaar voor grote groepen en hierdoor geschikt voor een teamuitje. Bekijk hier onze moordzaken.

Het moorddossier en de database voor een moordzaak onderzoeken tijdens een moordspel thuis

Online of met dossier

Het dossier staat online waardoor het moordonderzoek volledig online en op afstand kan plaatsvinden. Het is aanvullend mogelijk het fysieke dossier te bestellen. Je ontvangt het dossier via post thuis. Bestellingen op werkdagen voor 13:00 uur ontvangen, worden dezelfde dag verzonden.

Moorddossier voor een moordzaak oplossen tijdens een moordspel

Dossier

In het dossier vind je alle benodigde materialen voor het moordonderzoek, zoals de processen-verbaal, foto's, lijkschouwingrapport, verhoren met getuigen en verdachten en het bewijsmateriaal. De materialen in het dossier zijn levensecht en gebaseerd op hoe een echt politiedossier in elkaar zit.

De politiedatabase voor het onderzoeken van een moordzaak tijdens een moordspel

Crime database

Elk onderdeel van het dossier en de crime database is zo realistisch dat je vergeet dat je met een moordspel bezig bent. In de crime database zoek je naar mogelijke verdachten en kentekens van voertuigen. Ook kun je de beelden van beveiligingscamera's opvragen en de verhoren met getuigen op video bekijken.

Dossiers voor het moordonderzoek tijdens het moordspel

Fatal attraction

David Torres wacht op zijn vriendin Lauren die na een weekendje weg weer thuis zou komen. Lauren is nergens te bekennen, maar de auto staat wel voor de deur. Wanneer David besluit de auto te onderzoeken, vindt hij Lauren vermoord in de kofferbak.

Vanaf € 19,50

per team

MEER INFORMATIE

Dossiers voor het moordonderzoek tijdens het moordspel

Trust is a dangerous game

Dick Klein vindt een mysterieuze brief van zijn overleden vrouw, verborgen in een fotolijstje. De brief onthult dat haar dood tijdens een woningbrand geen ongeluk was en iets te maken heeft met een verkeersongeval van twee maanden eerder.

Vanaf € 29,50

per team

MEER INFORMATIE

Dossiers voor het moordonderzoek tijdens het moordspel

Practice makes perfect

Bij een politiebureau wordt een kistje achtergelaten met hierin een notitieboek en polaroidfoto’s van vastgebonden vrouwen. Het notitieboek en de foto’s brengen het werk van een seriemoordenaar aan het licht.

Vanaf € 39,50

per team

MEER INFORMATIE

MOORDZAAK 1 T/M 4 PERSONEN


Een schermafbeelding van de crime database

Tijdens een moordzaak ga jij thuis of op eigen locatie onopgeloste moorden onderzoeken die, door de vondst van nieuw bewijs, door dezelfde dader blijken te zijn gepleegd. Voor het onderzoek ontvang je toegang tot de crime database met hierin de digitale politiedossiers van twee of meer onopgeloste moordzaken. Je kunt tevens de fysieke dossiers bestellen welke je vervolgens thuis ontvangt. Het is aan jou om te ontdekken wat de connectie is, waarom de moorden zijn gepleegd en wie de dader is.


Moordspel beveiligingscamera's
Scan de QR codes
Dossiers met bewijsmateriaal

Voor het onderzoeken van de moord lees je de politieverhoren van de verdachten en getuigen, je controleert de 112-meldingen die in de buurt zijn ontvangen, je onderzoekt het bewijs in de dossiers en controleert de gevonden informatie. Wie heeft het slachtoffer voor het laatst gezien? Zijn er beveiligingsbeelden van de locatie waar het slachtoffer is geweest? Zo zijn er meerdere aanknopingspunten die onderzocht kunnen worden. Jij onderzoekt deze aanknopingspunten en zoekt naar een connectie tussen de slachtoffers. Door al het bewijsmateriaal te onderzoeken, kun jij hopelijk deze moordzaken alsnog oplossen.


Lees via het menu meer informatie over hoe het oplossen van een moordzaak in zijn werk gaat en bekijk de huidige openstaande moordzaken.


Inhoud moorddossiers voor moordspel

Nationaal Burger Recherche Dienst

Bij de Nationaal Burger Recherche Dienst (NBRD) kun je als burger een realistische moordzaak oplossen. Je ontvangt toegang tot de online crime database met het dossier, foto's, lijkschouwingsrapport en video's van verhoren en beveiligingscamera's. Het is tevens mogelijk het fysieke dossier via post te ontvangen. Je kunt een moordzaak 7 dagen per week en 24 uur per dag starten door je aan te melden voor een moordzaak.


NBRD

POST NBRD AMSTERDAM
Postbus 15734
1001 NE Amsterdam

POST NBRD ZUTPHEN
Postbus 4021
7200 BA Zutphen

+31 (0)88 408 0888
info@nbrd.nl
Ma-Vr: 09.00 - 17.00 uur
KVK: 34231158


Neem contact op