• WORD DETECTIVE

  Altijd al als detective een moordzaak willen oplossen? Dit kan nu. Bij de NBRD ga je met behulp van de dossiers cold cases oplossen.
  Lees meer
 • ONOPGELOSTE MOORDZAKEN

  Bekijk de openstaande moordzaken en ga alleen of met een team aan de slag met het moordonderzoek.
  Lees meer
 • POLITIE DATABASE

  Tijdens het onderzoeken van een moordzaak, heb je toegang tot de crime database met verdachten, voertuigen, camerabeelden en bewijs.
  Lees meer
 • ECHT POLITIEDOSSIER

  De dossiers bevatten realistisch bewijsmateriaal, lijkschouwingsrapport, foto's en plattegronden om het realistische onderzoek uit te kunnen voeren.
  Lees meer
 • REALISTISCH BEWIJS

  Met behulp van de plattegronden en bewijsmaterialen, kun je ook bepalen hoe de laatste dagen van een slachtoffer eruit hebben gezien.
  Lees meer
 • BEVEILIGINGSCAMERA'S

  In de crime database kun je de beelden van beveiligingscamera's opzoeken. Met behulp van deze beelden kun je bepalen of een slachtoffer ergens is gezien en of je nog iets opmerkelijks opvalt.
  Lees meer
 • OOK VOOR TEAMS

  Onze moordzaken zijn geschikt om solo of als team op te lossen. Dit betekent dat je ook met je team aan de slag kunt met het oplossen van een moord.
  Lees meer
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Moordzaak met echt dossier

Ontmasker de dader in een realistisch moordonderzoek online of met fysiek dossier. Je ontvangt toegang tot het dossier en de database. Hierin kun je zoeken naar verdachten, auto's, bewijs en beelden van beveiligingscamera's. Onderzoek het bewijs, bekijk de verhoren en volg aanwijzingen op het internet. Een moordzaak kun je alleen of met een team oplossen. Dit kan bij elkaar of online op afstand. De moordzaken zijn ook beschikbaar voor grote groepen en hierdoor geschikt voor een teamuitje. Bekijk hier onze moordzaken.

Moordzaak oplossen

Ontmasker de dader in een realistisch moordonderzoek online of met fysiek dossier. Je ontvangt toegang tot het politiedossier en de politiedatabase. Hierin kun je zoeken naar verdachten, auto's, bewijs en beelden van beveiligingscamera's. Onderzoek het bewijs, bekijk de politieverhoren en volg aanwijzingen op het internet. Een moordzaak kun je alleen of met een team oplossen. Dit kan bij elkaar of online op afstand. De moordzaken zijn ook beschikbaar voor grote groepen en hierdoor geschikt voor een teamuitje. Bekijk hier onze moordzaken.

Het moorddossier en de database voor een moordzaak onderzoeken tijdens een moordspel thuis

Online of met dossier

Het dossier staat online waardoor het moordonderzoek volledig online en op afstand kan plaatsvinden. Het is aanvullend mogelijk het fysieke dossier te bestellen. Je ontvangt het dossier via post thuis. Bestellingen op werkdagen voor 13:00 uur ontvangen, worden dezelfde dag verzonden.

Moorddossier voor een moordzaak oplossen tijdens een moordspel

Dossier

In het dossier vind je alle benodigde materialen voor het moordonderzoek, zoals de processen-verbaal, foto's, lijkschouwingrapport, verhoren met getuigen en verdachten en het bewijsmateriaal. De materialen in het dossier zijn levensecht en gebaseerd op hoe een echt politiedossier in elkaar zit.

De politiedatabase voor het onderzoeken van een moordzaak tijdens een moordspel

Crime database

Elk onderdeel van het dossier en de crime database is zo realistisch dat je vergeet dat je met een moordspel bezig bent. In de crime database zoek je naar mogelijke verdachten en kentekens van voertuigen. Ook kun je de beelden van beveiligingscamera's opvragen en de verhoren met getuigen op video bekijken.

Dossiers voor het moordonderzoek tijdens het moordspel

Mamma knows best

Op 24 april 2014 kwam Edward thuis van een pokeravond en trof in de keuken het levenloze lichaam van zijn vrouw Stephanie aan. Zij was geposeerd alsof zij nog in leven was. Op 4 juli 2015 is Vivienne zittend op een parkbankje gevonden ...

Vanaf € 39,50

per team

MEER INFORMATIE

Dossiers voor het moordonderzoek tijdens het moordspel

Fatal attraction

David Torres wacht op zijn vriendin Lauren die na een weekendje weg weer thuis zou komen. Lauren is nergens te bekennen, maar de auto staat wel voor de deur. Wanneer David besluit de auto te onderzoeken, vindt hij Lauren vermoord in de kofferbak.

Vanaf € 19,50

per team

MEER INFORMATIE

Dossiers voor het moordonderzoek tijdens het moordspel

Trust is a dangerous game

Dick Klein vindt een mysterieuze brief van zijn overleden vrouw, verborgen in een fotolijstje. De brief onthult dat haar dood tijdens een woningbrand geen ongeluk was en iets te maken heeft met een verkeersongeval van twee maanden eerder.

Vanaf € 29,50

per team

MEER INFORMATIE

Dossiers voor het moordonderzoek tijdens het moordspel

Practice makes perfect

Bij een politiebureau wordt een kistje achtergelaten met hierin een notitieboek en polaroidfoto’s van vastgebonden vrouwen. Het notitieboek en de foto’s brengen het werk van een seriemoordenaar aan het licht.

Vanaf € 39,50

per team

MEER INFORMATIE

ALGEMENE INFORMATIE


Realistische politiedossiers voor een online moordspel

ONDERZOEK MOORDZAKEN

Tijdens een online moordzaak ga je met behulp van de politiedossiers een cold case oplossen. Je onderzoekt de bewijsmaterialen, leest de politieverhoren en gaat op zoek naar de connectie tussen de slachtoffers om de dader te ontmaskeren.


BESCHIKBAARHEID MOORDZAAK

Een moordzaak om thuis alleen op te lossen, kan 7 dagen per week, 24 uur per dag besteld worden. Jij beslist wanneer je met het onderzoek start. Het onderzoek duurt gemiddeld 5 - 20 uur totaal. Dit is afhankelijk van hoe snel jij de aanwijzingen kunt vinden.


Een verhoor met een getuige in de database tijdens moordspel

INHOUD MOORDDOSSIERS

De digitale politiedossiers bevatten alle informatie die je voor het onderzoek nodig hebt. In de dossiers staan de verhoren met de getuigen en verdachten, de bewijsmaterialen, proces-verbalen, plattegronden, lijkschouwingrapporten en foto's. Wanneer je de fysieke dossiers bijbestelt, ontvang je de politiedossiers tevens via post thuis. Je kunt deze vervolgens gebruiken voor een bewijsbord en tijdlijn.


Plattegrond plaats delict

BESTELPROCEDURE MOORDZAAK 1 T/M 4 PERSONEN

Je kunt een moordzaak voor 1 t/m 4 personen bestellen door de gewenste zaak te bestellen. Het is tevens mogelijk de fysieke dossiers bij te bestellen. Na het plaatsen van de bestelling heb je direct toegang tot de digitale dossiers.


Moordspel dossiers

LEVERING FYSIEKE DOSSIERS

Wanneer je naast toegang tot de digitale dossiers ook de fysieke dossiers hebt besteld, worden de fysieke dossiers via post naar je verzonden. Onze pakketten worden binnen Nederland met track & trace verzonden. Wanneer het pakket is verzonden, ontvang je hiervan een bevestiging via e-mail. Naar België wordt gebruikgemaakt van een reguliere brievenbuszending.


Moordspel ontvoering slachtoffer

BETAALMOGELIJKHEDEN

Je kunt jouw bestelling betalen via iDeal, factuur of Paypal. Voor betaling via Paypal worden de aanvullende kosten van Paypal in rekening gebracht. Wanneer je kiest voor het betalen via factuur, dient de betaling eerst op onze rekening te staan, voordat je toegang tot de digitale dossiers krijgt of wij de fysieke dossiers verzenden.


MOORDZAAK IN BELGIË

Een moordzaak kan ook in België plaatsvinden. Een moordzaak in België werkt hetzelfde als in Nederland. Je kunt de bestelling plaatsen door het bestelformulier van de moordzaak naar keuze in te vullen.


Foto's bewijs

ANNULEREN MOORDZAAK

Na het afronden van de bestelprocedure en betaling, heb je direct toegang tot de online crime database. Het is hierna niet meer mogelijk om de bestelling te annuleren.


Krantenartikel online moordspel

Nationaal Burger Recherche Dienst

Bij de Nationaal Burger Recherche Dienst (NBRD) kun je als burger een realistische moordzaak oplossen. Je ontvangt toegang tot de online crime database met het dossier, foto's, lijkschouwingsrapport en video's van verhoren en beveiligingscamera's. Het is tevens mogelijk het fysieke dossier via post te ontvangen. Je kunt een moordzaak 7 dagen per week en 24 uur per dag starten door je aan te melden voor een moordzaak.


NBRD

ADRES
Staverenstraat 19-9
7218CJ Deventer

POST NBRD AMSTERDAM
Postbus 15734
1001 NE Amsterdam


+31 (0)88 408 0888
info@nbrd.nl
Ma-Vr: 09.00 - 17.00 uur
KVK: 34225604


Neem contact op